fbpx
Advertisement

2019 lijkt een van de heetste jaren ooit te worden! Laat je verrassen door deze nieuwe uitvinding om de hitte tegen te gaan…

We hebben echt te maken met ondraaglijk hete dagen en in het dagelijks leven kan dat zowel thuis als op het werk voor problemen zorgen. We maken ons zorgen over het feit dat we daar niets aan kunnen doen omdat een airconditioning duur is, om de gevolgen daarvan voor de hoogte van de elektriciteitsrekening en al dat gedoe als je zo’n systeem moet installeren.

Is hier wat aan te doen?

Ja, en we staan te popelen om je dat te vertellen! Dit is de beste oplossing voor die verzengende hitte waar je dag in, dag uit mee te maken hebt.

Is de Cube Air Cooler een perfecte oplossing om het ‘s zomers koel te houden?

De Cube Air Cooler is dé nieuwe manier om de hete zomermaanden door te komen. Eerst konden we het nauwelijks geloven, dus hebben we wat vooronderzoek gedaan om te zien of hij echt zo goed werkt als ze beweren…

We hebben er eentje besteld om uit te proberen en merkten dat die echt werkt zoals verwacht. Omdat hij zo compact is, kun je hem zowel thuis als op kantoor gebruiken. Bovendien neemt hij nauwelijks ruimte in en is hij heel stil. Dankzij de USB-aansluiting kun je hem overal aansluiten en meteen wordt de lucht koeler. Bovendien beschikt hij ook nog over een luchtzuiverende functie. Wat wil je nog meer?

Maar hoe werkt de Cube Air Cooler eigenlijk?

In eerste instantie lijkt het een ingewikkeld systeem, maar eigenlijk valt dat ontzettend mee. Om hem op kantoor te testen hebben we hem uit de doos gehaald en toen merkten we dat hij super gebruiksvriendelijk is. Gewoon de USB-kabel in een stopcontact doen en de gewenste stand instellen. Vergeet niet het waterreservoir bij te vullen om de omgeving nog meer te koelen.

Na afloop van een 8-urige werkdag waren we zeer onder de indruk van de Cube Air Cooler. Hoe warm het ook is in de zone waar je het apparaat gebruikt, bijna meteen nadat je het apparaat inschakelt, wordt de omgeving een stuk aangenamer.

Welke kenmerken heeft de Cube Air Cooler?

  • Uitstekende kwaliteit en stil
  • USB-aansluiting
  • Draagbaar en compact
  • Energiezuinig

In duizenden huizen wereldwijd is de Cube Air Cooler dé nieuwe manier om de hitte te bestrijden.

Houd op met elke dag transpireren thuis of op kantoor en ga de volgende hittegolf te lijf met de Cube Air Cooler.